Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/18/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-navchajut-gromadjan-pravilam-bezpeki-v-pobuti-foto-.htm
новини, 18 червня 2021

На Кіровоградщині рятувальники навчають громадян правилам безпеки в побуті (ФОТО)


18 червня рятувальники місцевих підрозділів Головного управління ДСНС у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу у житловому секторі міст Мала Виска та Олександрія. Під час спілкування з населенням рятувальники нагадали правила безпеки при користуванні газовим обладнанням та побутовими електроприладами, загострили увагу на стані електромереж та на небезпеці спалювання сміття й сухої трави безпосередньо біля житлових будинків, сінників, господарчих будівель. Не залишили поза увагою рятувальники й питання дитячої безпеки, оскільки залишені без нагляду малюки часто стають не тільки винуватцями надзвичайних подій, а й жертвами власної необережності та необачності, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Зважаючи на те, що триває сезон літнього відпочинку, увагу співрозмовників рятувальники привернули й до правил поведінки під час відпочинку в лісі та біля водойм, а також попередили про небезпеку виявлення боєприпасів часів ІІ Світової війни. 


Для того, щоб правила безпеки міцно закріпились у пам’яті та стали основою життя, працівники пожежно-рятувальної служби залишили громадянам застережні листівки і нагадали, що у випадку надзвичайної події чи ситуації потрібно не гаючи часу звертатись за допомогою до Служби порятунку за телефоном «101».


                  



621Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: