Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/11/v-oleksandrii-klienti-probatsii-znaiomilis-z-poslugami-sluzhbi-zainjatosti.htm
новини, 11 червня 2021

В Олександрії клієнти пробації знайомились з послугами служби зайнятості


Олександрійський міськрайонний центр зайнятості постійно співпрацює з міськрайонним відділом філії Державної установи «Центр пробації» у напрямі сприяння в працевлаштуванні та соціальної підтримки засуджених до покарань. 


Днями відбувся семінар, під час якого особи, засуджені до покарання не пов’язаного з позбавленням волі, ознайомилися з соціальними послугами служби зайнятості.


Провідний фахівець з професійної орієнтації Олена Губа розповіла клієнтам пробації про наявні вакансії, перспективи працевлаштування, переваги легальної зайнятості та ознайомила зі станом ринку праці у місті та районі.


Окремо увага приділялася не менш актуальній інформації про можливість отримання професії чи перекваліфікації за сприянням служби зайнятості у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. 


«Проведення подібних заходів є суттєвим кроком до повернення засуджених осіб до трудового життя та запобігання новим правопорушенням. Загалом, співпраця міськрайонного центру зайнятості з міськрайонним відділом з питань пробації є дієвою, адже дає можливість особам, засудженим до покарань, змінити життя на краще та повернутися до трудового життя», – зазначила наостанок О. Губа.


Як зазначила Олена Губа, провідний фахівець з професійної орієнтації відділу активної підтримки безробітних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, захід відбувся у форматі конструктивного діалогу, під час якого кожен бажаючий мав можливість поставити питання та отримати кваліфіковану консультацію.


787Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: