Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/11/psihologi-proveli-onlain-zanjattja-z-rjatuvalnikami-schodo-virishennja-konfliktiv.htm
новини, 11 червня 2021

Психологи провели онлайн-заняття з рятувальниками щодо вирішення конфліктів


Конфлікт – неминуче явище соціального життя. Як вирішити проблему конфліктів, що вже виникли чи назрівають, як їм запобігти, як керувати ними – питання, що стоять перед сучасною людиною мало не щодня. У службовій діяльності спірні ситуації можуть виникнути як на особистісному рівні між членами колективу, так і в ході вирішення службових питань. Уміння вчасно розпізнати конфліктну ситуацію, що назріває та може зашкодити здоровим відносинам у колективі, - важливе не лише для керівників, але й для кожного працівника.


Щоб дати рятувальникам інструментарій для розпізнавання та вирішення конфліктів, психологи Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області з 7 по 10 червня проводили онлайн-заняття на платформі ZOOM для особового складу усіх пожежно-рятувальних підрозділів кіровоградського гарнізону на тему: «Конфлікт та шляхи його вирішення». Під час заняття були розглянуті такі питання: що таке конфлікт, види конфліктів, стратегії поведінки в конфліктних ситуаціях, шляхи вирішення конфлікту тощо. 


Також всі охочі могли поставити запитання психологу і отримати кваліфіковану консультацію, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


         


638Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: