Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/11/ponad-dvi-tisjachi-abiturient-vzjali-uchast-u-zno-z-biologii-na-kirovogradschini.htm
новини, 11 червня 2021

Понад дві тисячі абітурієнт взяли участь у ЗНО з біології на Кіровоградщині


На Кіровоградщині 2081 абітурієнт взяв участь в ЗНО з біології, яке відбулося сьогодні, 10 червня. Про це на сторінці ОДА у Фейсбук повідомила директорка департаменту освіти і науки ОДА Ельза Лещенко. 


«На території області працювали 15 пунктів тестування та 226 аудиторій. Цьогоріч явка учасників склала 62,8%, торік показник був 65%. Загалом на тестування зареєструвалися 3315 абітурієнтів. У пунктах проведення ЗНО працювали 555 педагогів. За проходженням ЗНО спостерігали 2 представники від громадських спостерігачів та засобів масової інформації», - повідомила Ельза Лещенко. 


Посадовиця додала, що під час проведення ЗНО в пункті тестування розташованому у                       Кропивницькому зафіксували  один випадок наявності у абітурієнта навушників. 


«Абітурієнта вилучили  з аудиторії, він втратив можливість складання даного предмету. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання з біології пройшло злагоджено та у відповідності з вимогами. Порушень процедури тестування не зафіксували. Органи  місцевого самоврядування забезпечили вчасне централізоване безкоштовне підвезення випускників до пунктів тестування», - додала директорка департаменту. 


Нагадаємо, на Кіровоградщині вже відбулися ЗНО з хімії та іспанської, французької й німецької мов та англійської мов. Також пройшли тестування з математики, української мови і літератури, історії України та фізики.


796Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: