Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/11/kompleks-nezhitlovih-budivel-u-kropivnitskomu-vistavljat-na-privatizatsiju.htm
новини, 11 червня 2021

Комплекс нежитлових будівель у Кропивницькому виставлять на приватизацію


Аукціон з приватизації нерухомості, яка знаходиться за адресою: місто Кропивницький, проїзд Аджамський, 3, відбудеться 2 липня. Про це на сторінці ОДА у Фейсбук повідомила заступниця начальника Регіонального відділення - начальник управління забезпечення реалізації повноважень у Кіровоградській області Людмила Астаф'єва. 


«Об’єкт приватизації складається з нежитлових будівель загальною площею 3761,8 м², серед яких: адмінбудинок, майстерня, гараж, котельня, склади, будівля трансформаторної підстанції.  Стан об’єкта задовільний, рік спорудження – 1990 -1991. Загальна площа земельної ділянки – 2,5501 га», - зазначила посадовиця. 


Вона додала, що стартова ціна об’єкта складає 14 070 000 грн, а прийом заявок на участь в аукціоні триватиме до 1 липня.


Нагадаємо, мета приватизації таких об’єктів - знайти нових власників, які зможуть дати будівлям нове життя: оновити, відкрити власний бізнес або ж просто ефективно використовувати. 


Перелік доступних для приватизації об’єктів доступний за посиланням (https://bit.ly/3hhpW9G). Також інформацію про об’єкти, які пропонуються для приватизації можна знайти на офіційному сайті Кіровоградської облдержадміністрації.


858Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: