Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/10/uprodovzh-dvoh-dniv-u-kropivnitskomu-pratsjuvatime-tsentr-masovoi-vaktsinatsii-vid-covid-19.htm
новини, 10 червня 2021

Упродовж двох днів у Кропивницькому працюватиме центр масової вакцинації від COVID-19


Найближчими вихідними, 12 та 13 червня, у Кропивницькому працюватиме центр масової вакцинації населення від COVID-19, інформує сайт КМР.

 

Упродовж цих днів із 09.00 до 15.00 усі охочі мають можливість зробити антиковідне щеплення за адресою: проспект Студентський, 19 (санаторій-профілакторій «Юність» Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка).


Як повідомили в управлінні охорони здоров’я міської ради, вакцинація здійснюватиметься безкоштовно  мобільними бригадами  КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 м. Кропивницького» вакциною CoronaVac виробництва Sinovac Biotech в порядку живої черги. При собі необхідно мати паспорт.


Пріоритет надаватиметься громадянам, зареєстрованим в додатку «Дія», особам старшим 60 років та з груп ризику. Сімейні лікарі проводять активну роботу по сповіщенню такого контингенту населення про можливість вакцинації. 


687Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: