Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/25/u-kropivnitskomu-na-berezi-richki-sugoklija-lezhat-bilshe-30-mertvih-tovstolobiv.htm
новини, 25 травня 2021

У Кропивницькому на березі річки Сугоклія лежать більше 30 мертвих товстолобів


Більше 30 мертвих товстолобів лежать на березі річки Сугоклія у Кропивницькому. Вага риби до п'яти кілограмів – розповів Суспільному інспектор обласної екологічної інспекції Сергій Садовніченко.


Три десятка мертвого товстолоба плаває у річці на вулиці Приміській та лежить на березі. Риба розкладається тут тиждень – говорить місцевий житель Віктор Пальчіков.


"Чи то її травлять, чи то відходи – невідомо, яка причина гибелі цієї риби. Але, ця річка непридатна ні для купання, ні для забору якоїсь води для технічних потреб, ні для чого. Відпочивати тут, через неприємний запах, теж в принципі дуже важко".


За словами речниці Держпродспоживслужби в області Наталії Шевченко, заяв щодо мору риби до них не надходило. Щоб з'ясувати, хто має прибрати мертву рибу з берега та річки, Суспільне поцікавилось у начальниці сектору екології міської ради Галини Негоди. Вона сказала, що не мають грошей для виконання цих робіт.


1670Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: