Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/13/u-ramkah-realizatsii-osvitnogo-proektu-rjatuvalniki-prezentuvali-navchalnii-punkt-foto-.htm
новини, 13 травня 2021

У рамках реалізації освітнього проєкту рятувальники презентували навчальний пункт (ФОТО)


У Кропивницькому тривають заходи в рамках реалізації освітньої програми для дітей «Твій шлях», яка передбачає триетапне навчання школярів: від знайомства з основами безпеки життєдіяльності до професійної підготовки до вступу в профільні вищі навчальні заклади системи МВС України.


Сьогодні, 13 травня, відбулась презентація Навчального пункту АРЗСП ГУ ДСНС в області – закладу, що має державну ліцензію на надання освітніх послуг у сфері професійно-технічної освіти за робітничими професіями. Саме тут планується здобуття школярами фахових знань та навичок безпосередньо від професійних рятувальників різних напрямків діяльності.


Начальник ГУ ДСНС в області Віталій Миронюк ознайомив засновників проєкту «Твій шлях», представників волонтерських організацій та іноземних гостей із навчальною базою, пожежно-рятувальною технікою, тренувальним майданчиком, представив фахівців тих напрямків діяльності Служби порятунку, які будуть вивчати діти у рамках проєкту «Твій шлях».


Крім того, відбулись показові виступи команди ГУ ДСНС з пожежно-прикладного спорту та спортсменів-рятувальників, що представляють Кіровоградщину на змаганнях «Найсильніший пожежний-рятувальник», тренування чергового караулу, а також демонстрація професійного вишколу пошукової собаки-рятувальника.


Після презентації відбулось неформальне обговорення побаченого та визначено напрямки подальшої роботи щодо реалізації освітнього проєкту «Твій шлях» на Кіровоградщині, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


                  


580Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: