Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/13/u-kropivnitskomu-bezrobitnim-prezentuvali-viiskovu-sluzhbu-za-kontraktom.htm
новини, 13 травня 2021

У Кропивницькому безробітним презентували військову службу за контрактом


Учора, 12 травня, у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості відбувся семінар з орієнтації на військову службу в Збройних Силах України.


З метою інформування шукачів роботи щодо умов проходження служби за контрактом у Збройних Силах України, у заході взяли участь військовослужбовці 57 окремої мотопіхотної бригада імені кошового отамана Костя Гордієнка (представники артилерійського дивізіону і розвідувальної роти) та 79 окремої десантно-штурмової бригади м. Миколаєва.


Начальниця відділу активної підтримки міськрайонного центру зайнятості Олена Чумаченко розповіла учасникам заходу про стан місцевого ринку праці та ознайомила з послугами, які надає служба зайнятості. «Служба в Збройних Силах України за контрактом може вирішити питання працевлаштування з достойним і стабільним рівнем оплати праці. Бути військовослужбовцем сьогодні – це нелегкий, проте відповідальний вибір, який може змінити життя людини, а також сприяти її професійній самореалізації», – зазначила О. Чумаченко.

 

Представники Збройних Сил України детально розповіли шукачам роботи про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом, а також про умови вступу до військових закладів освіти ЗСУ. Військовослужбовці розповіли про зміст державних гарантій для громадян, які проходять військову службу за контрактом: стабільне матеріальне забезпечення, безкоштовне медичне обслуговування, обов’язкове державне страхування, право на пенсійне забезпечення при звільненні з військової служби за віком або за станом здоров’я та ін.


У заході взяли участь 13 безробітних мешканців Кропивниччини. Ті з них, хто зацікавились наданою інформацією, отримали можливість поспілкуватися з представниками ЗСУ та отримати індивідуальні консультації щодо відбору кандидатів на військову службу за контрактом, повідомляє Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості.


773Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: