Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/11/za-svjata-dorozhniki-vlashtuvali-drenazhnii-shar-na-dorozi-m-12-ta-rozpochali-remont-mostu.htm
новини, 11 травня 2021

За свята дорожники влаштували дренажний шар на дорозі М-12 та розпочали ремонт мосту




На трасі М-12 «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка», що стане складовою «Маршруту єдності» за три святкові дні дорожники влаштували дренажний шар та продовжили фрезерування. Про це на фейсбук сторінці Кіровоградсько ОДА повідомила заступниця начальника Служби автомобільних доріг в області Жанна Петрович сьогодні, 11 травня.




«Під час святкових днів ми не припиняли ремонтних робіт. Зокрема, біля Новоархангельська, на ділянці дороги М-12, що стане складовою «Маршруту Єдності» М-30 «Стрий-Ізварине», ми продовжили фрезерування, влаштували шар органо-мінеральної суміші та дренажний шар по правому проїзду. На інших ділянках дороги теж проводяться земляні роботи та влаштування конструктиву. Звертаємося до водіїв, ремонт проводиться під відкритим рухом, тож час в дорозі може змінюватися через реверсний режим», - зазначила Жанна Петрович.




Вона додала, що у селі Куцеволівка дорожники ремонтують два мости на Н-08 «Бориспіль - Кременчук - Дніпро - Запоріжжя - Пологи - Маріуполь».




«На першому з них розпочали демонтаж покриття, перильного огородження та прогонових будов. На час робіт на споруді рух транспорту скерований по об'їзній дорозі, що знаходиться поруч з мостом. Незабаром розпочнемо розбирання сусіднього мосту на 294-му кілометрі», - додала заступниця начальника Служби автомобільних доріг в області.





 Нагадаємо, дві траси, які проходять через Кіровоградщину – М12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка та М04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине об’єднають в одну – міжнародну М30. Ця дорога стане найкоротшим маршрутом, який з’єднає схід і захід України.



759Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: