Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/11/rjatuvalniki-kirovogradschini-vlasnimi-silami-vidnovili-pozhezhni-avtotsisterni-foto-.htm
новини, 11 травня 2021

Рятувальники Кіровоградщини власними силами відновили пожежні автоцистерни (ФОТО)


Рівень боєздатності та готовності пожежно-рятувальних підрозділів залежить не лише від професіоналізму рятувальників, а й стану пожежно-рятувальної техніки та оснащення, які залучаються на ліквідацію надзвичайних подій і ситуацій. Окрім надходжень нової техніки від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, особовий склад підпорядкованих підрозділів Головного управління ДСНС в області докладає чимало зусиль для модернізації, ремонту, відновлення наявних транспортних засобів, а також техніки, отриманої в рамках співпраці з державними службами взаємодії.


Зокрема особовим складом 16-ї ДПРЧ м. Помічна, 20-ї ДПРЧ м. Долинська, 21-ї ДПРЧ м. Гайворон та 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ було здійснено капітальний ремонт пожежних автомобілів АЦ-40. Власними силами працівники частин провели зварювально-фарбувальні роботи, замінили та підсилили конструктивні елементи автомобілів, здійснили повне відновлення покриття тощо.


Зараз відновлені автомобілі повністю готові до виконання завдань за призначенням, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в Кіровоградській області. 

   

425Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: