Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/07/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-vseukrainskii-tvorchii-festival-do-dnja-evropi-evrofest-2021-.htm
новини, 7 травня 2021

У Кропивницькому відбудеться Всеукраїнський творчий фестиваль до Дня Європи “Єврофест – 2021”


З 12 по 15 травня 2021 року відбудеться традиційний Всеукраїнський творчий фестиваль до Дня Європи “Єврофест – 2021”, який має багаторічну історію.


Тема цьогорічного фестивалю “Європейська інтеграція. Спільне бачення. Спільна дія. Сильніша Україна”.


Обласним ЦДЮТ заплановано проведення низки активностей та заходів в режимі онлайн за загальною темою фестивалю.


Участь у фестивалі беруть діти та молодь з усіх областей України. Загальна кількість учасників заходу складає понад 1000 осіб, віком від 9 до 21 року.


Програма фестивалю включає: церемонії відкриття та закриття, за участю представників влади, національних діаспор та громадських об’єднань; інтелектуальні ігри, тематичні сесії, презентації колективів – учасників конкурсної програми, квести, майстер-класи, вікторини, аніматори, виставки, презентації. Більш розгорнуту програму можна переглянути в Додатку №1).


Переможців визначатимуть у кількох конкурсах: "Квіз країнами Європи", конкурс фотоколажів "Європа в Україні", конкурс світлин "Європейська Україна в моєму об’єктиві", конкурс постерів "Європа в Україні", конкурс коміксів "Міфи євроінтеграції", конкурс "EURO DANCE community", конкурс "EURO ART".


Організатори фестивалю: Міністерство освіти і науки України, департамент освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації, Український державний центр позашкільної освіти, Міжнародна асоціація позашкільної освіти, комунальний позашкільний навчальний заклад Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості, громадська організація "Молодіжне громадське об’єднання "Центр".


Мета та завдання фестивалю: Всеукраїнський творчий фестиваль до Дня Європи "Єврофест 2021" проводиться з метою знайомства  дітей та молоді України з історією та культурою країн Європи засобами різних видів дитячої творчості, популяризації європейських цінностей у дитячому та молодіжному середовищі.


Наші контакти:


e-mail: [email protected]

Сторінка фестивалю на сайті закладу: ocdut.kr.ua/ef

Сторінка онлайн-події у Facebook:  facebook.com/events

Сторінка закладу в мережі Facebook: facebook.com/kocdut 

Сторінка закладу в мережі Instagram: instagram.com/kocdut

Телеграм-канал: t.me/kocdut_kr


1235Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: