Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/07/saperi-znischili-kilka-vibuhonebezpechnih-predmetiv-chasiv-drugoi-svitovoi-viini-foto-.htm
новини, 7 травня 2021

Сапери знищили кілька вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни (ФОТО)


6 травня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області знищено 4 авіаційні бомби ФАБ-50. Напередодні небезпечні знахідки було виявлено у Петрівському районі біля с. Володимирівка та Ганнівка під час проведення громадянами земляних робіт. На щастя, громадяни не стали чіпати небезпечні знахідки, а викликали фахівців. До приїзду рятувальників місце виявлення вибухонебезпечних предметів взяли під охорону співробітники Національної поліції. Фахівці ДСНС вилучили та знищили боєприпаси шляхом контрольованого підриву. 


Шановні громадяни! Повсякчас є ймовірність виявити вибухонебезпечні предмети часів минулої війни у найбільш неочікуваних місцях. Кожному слід знати, як діяти у такому випадку: не чіпаючи підозрілий предмет, позначити місце знаходження, викликати Службу порятунку «101» та чекати прибуття фахівців, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

512Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: