Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/07/rjatuvalniki-kirovogradschini-priborkali-tri-pozhezhi-riznogo-harakteru-foto-.htm
новини, 7 травня 2021

Рятувальники Кіровоградщини приборкали три пожежі різного характеру (ФОТО)


Пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 3 займання різного характеру, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 6 травня о 15:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Центральна м. Гайворон. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 3 м2 речей домашнього вжитку в квартирі двоповерхового житлового будинку. О 16:05 пожежу було локалізовано та о 16:17 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 21-ї ДПРЧ м. Гайворон.


Крім того, бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький залучались на ліквідацію пожежі 2 м2 сміття та пластикового контейнера по вул. В’ячеслава Чорновола обласного центру. Також незначне займання 1.5 м2 облицювання вхідних дверей квартири двоповерхового житлового будинку у смт Нова Прага Олександрійського району ліквідували вогнеборці 2-го ДПРЗ м. Олександрія. 


В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.


749Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: