Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/07/na-svitlovodschini-vidbuvsja-bagatogaluzevii-jarmarok-vakansii.htm
новини, 7 травня 2021

На Світловодщині відбувся багатогалузевий ярмарок вакансій


Днями на території Великоандрусівської ОТГ, з метою пошуку кандидатів на вакантні робочі місця, фахівцями Світловодської міськрайонної філії обласного центру зайнятості проведено багатогалузевий ярмарок вакансій.


У ярмарку вакансій взяли участь фізичні-особи підприємці Вольф О.І., Вищепан О.М., Вітряченко П.Л., Котляр Ю.М. та Іващенко Є.М. 


Серед вакансій, які пропонували роботодавці шукачам роботи: рибалки прибережного лову, підсобні робітники, продавці продовольчих товарів, овочівники.


Як розповіла Наталія Котова, провідний фахівець з питань зайнятості Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, відкрив захід директор міськрайонної філії Олександр Сиромятнов, який охарактеризував стан місцевого ринку праці, розповів про нові можливості служби зайнятості та нагадав присутнім про послуги, які надає державна служба зайнятості клієнтам, у т.ч. електронні.


Під час проведення ярмарку вакансій роботодавці презентували свої підприємства, надавали шукачам роботи інформацію про вакансії, відповіли на питання, які цікавили безробітних, а також проводили співбесіди з претендентами на роботу з метою підбору майбутніх працівників.


Захід відбувся у цікавій та змістовній формі. Як результат, двох осіб було запрошено на підприємства для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочих місцях та вирішення питання щодо подальшого працевлаштування. 



429Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: