Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/07/kerivniki-gromad-kirovogradschini-majut-virishiti-pitannja-z-nevporjadkovanimi-smittezvalischami.htm
новини, 7 травня 2021

Керівники громад Кіровоградщини мають вирішити питання з невпорядкованими сміттєзвалищами


Керівники громад області повинні вирішити питання з несанкціонованими сміттєзвалищами на своїх територіях. На цьому під час спільної наради з правоохоронними органами наголосив тимчасово виконуючий обов’язки голови Кіровоградської ОДА Валерій Жалдак вчора, 6 травня, інформує сайт ОДА.


«Ми сьогодні піднімаємо питання охорони навколишнього середовища. Це актуальна тема. Минулого тижня я був із робочою поїздкою в Добровеличківці, Новоархангельську, Гайвороні. Тобто, проїхали значну частину області. З колегами звернули увагу на сміттєзвалища на територіях громад. Подекуди вони хаотичні. Не впорядковані. На це головам громад слід звернути увагу», – сказав Валерій Жалдак.


Він нагадав, у регіоні функціонує понад 400 сміттєзвалищ.


«До обласного реєстру місць видалення відходів внесені 76,3% сміттєзвалищ області. Однак упорядкування та в подальшому рекультивації потребують практично всі. Контролюючим органам слід звернути на це увагу», – зауважив тимчасово виконуючий обов’язки голови Кіровоградської ОДА.


Нагадаємо, у березні депутати обласної ради прийняли комплексну програму охорони навколишнього природного середовища на 2021-2025 роки.


983Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: