Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/07/bezrobitnim-kirovogradschini-proponujut-bezkoshtovno-stati-maistrami-z-metaloobrobki.htm
новини, 7 травня 2021

Безробітним Кіровоградщини пропонують безкоштовно стати майстрами з металообробки


У травні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити безробітних громадян на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості професії «Фрезерувальник», повідомляє відділ організації профнавчання Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi.


Фрезерувальник – фахівець з обробки металевих виробів на фрезерному верстаті. За кресленням деталі та технологічною картою він визначає послідовність обробки деталі, а за допомогою вимірювальних інструментів –перевіряє відповідність деталі кресленнями. У своїй роботі цей майстер металообробки використовує електромеханічне обладнання (фрезерний верстат) і вимірювальні інструменти.


Навчання розпочинається 11 травня поточного року, термін навчання – 4,5 місяців.


Умови направлення на навчання:


- повна/базова загальна середня освіта,

- вік особи не менше 18 років,

- медична довідка.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінено, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou. 



745Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: