Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/07/bezrobitni-novgorodkivschini-doluchilis-do-robit-z-blagoustroju-foto-.htm
новини, 7 травня 2021

Безробітні Новгородківщини долучились до робіт з благоустрою (ФОТО)


Одним із напрямків взаємовигідної співпраці Новгородківської районної філії обласного центру зайнятості з Новгородківською селищною радою є організація громадських робіт із залученням безробітних громадян, повідомляє Новгородківська районна філія Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Саме на її території, щороку, проводяться значні обсяги робіт з благоустрою. Безробітні наводять лад на вулицях підвідомчих сіл, упорядковують кладовища, виконують роботи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, обрізання кущів та сухостоїв, підготовки клумб для висадки квітів та ін.


Цей рік не став виключенням: укладено договір щодо проведення робіт з упорядкування місць військових поховань у селі Новомиколаївка. Зокрема, силами безробітних проведено ремонтні роботи щодо реставрації могил меморіального комплексу воїнам, які загинули під час Другої Світової війни. За сприяння служби занятості шістнадцять осіб було залучено до проведення робіт з благоустрою на території громади до Дня Перемоги.


«Новгородківська селищна рада є надійним партнером служби зайнятості у напрямку залучення безробітних до суспільно корисних робіт. Ці роботи дозволяють територіальній громаді вирішити певні проблеми, наприклад, з благоустрою та озеленення територій населених пунктів, а безробітним – отримати фінансову підтримку у період пошуку постійної роботи», – підкреслює директор районної філії обласного центру зайнятості Володимир Ніколаєнко. 


Слід зауважити, що праця під час виконання громадських робіт стає для багатьох безробітних не просто тимчасовим заробітком, а виявом доброти, турботи, поваги та любові до рідного краю.



827Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: