Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/06/u-kropivnitskomu-zaproshujut-pensioneriv-pograti-v-domino-i-loto.htm
новини, 6 травня 2021

У Кропивницькому запрошують пенсіонерів пограти в доміно і лото


Простір креативного відпочинку «Fioletovo», який віднедавна розпочав свою діяльність у Кропивницькому, запровадив безкоштовні тематичні дні для людей похилого віку.


- У нашому просторі здебільшого збираються діти та підлітки, для яких ми проводимо цікаві майстер-класи з розвитку моторики, мовлення, дикції, мови, вчимо новим пізнавальним іграм, розрахованим на ерудицію, пізнавання себе, своєї ролі у суспільстві, розвитку здібностей. Та наші «старші діти» теж потребують цікавого дозвілля, тому відтепер у нашому закладі кожен понеділок присвячений людям похилого віку. Щоразу це буде новий тематичний день – онлайн екскурсії містами світу, кінопокази, інтерактивне читання книг та інше. Чого ще варто додати, щоб було цікаво і пізнавально, ми безпосередньо запитаємо у людей похилого віку під час нашої першої зустрічі, яка відбудеться 10 травня з 10 до 17 години. Тому запрошуємо всіх, кому за шістдесят років долучатися до наших заходів, які будуть проходити безкоштовно. Позитивні емоції – гарантуємо! Звісно, всі заходи з дотриманням карантинних умов, - зауважує керівниця креативного простору Олена Панаріна.


Зареєструватися можна попередньо за телефоном: 095 440 98 11. Або ж одразу прийти за адресою: вул. Пашутіна, 22. 


503Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: