Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/06/shkoljari-kropivnitskogo-povertajutsja-za-parti.htm
новини, 6 травня 2021

Школярі Кропивницького повертаються за парти


Для учнів кропивницьких шкіл завершується дистанційне навчання, у вівторок, 11-го травня діти повертаються на навчання до шкіл. Про це сьогодні, 06 травня, повідомила начальниця управління освіти міської ради Лариса Костенко, інформує сайт КМР. 


- Всі заклади освіти налаштовані на те, щоб розпочинати очний навчальний процес. Вчитись виходять усі, – повідомила Лариса Костенко. – Локально ще є закриті групи по садочках, бо там хворі вихователі чи помічники вихователя. Але таких випадків мало. Ми налаштовані на те, що всі дотримуватимуться карантинних правил і навчальний процес пройде спокійно і якісно.


Травень – завершальний для школярів і педагогів.  Для учнів одинадцятих класів в 20-х числах травня освітній процес вже завершується, вони продовжуватимуть підготовку до ЗНО, пояснила Лариса Костенко. Вихованці початкової школи в деяких закладах вчитимуться до 07 червня чи до 14 червня – все залежить від того, скільки вони перебували на канікулах взимку.


- Я хочу наголосити на тому, що ми створили можливість продовжити дистанційне навчання для діток. Якщо у батьків є перестороги щодо здоров’я їх дитини, вони можуть написати заяву, щоб діти щодня отримували домашні завдання  і виконували їх вдома, - наголосила Лариса Костенко.


702Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: