Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/06/saperi-znischili-2-minometni-mini-chasiv-drugoi-svitovoi-viini.htm
новини, 6 травня 2021

Сапери знищили 2 мінометні міни часів Другої світової війни


У середу, 5 травня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Кіровоградській області знищено 2 мінометні міни калібру 82 мм часів Другої світової війни. Напередодні небезпечні знахідки було виявлено у Бобринецькому районі біля с. Мар’янівка та Павлогірківка під час проведення громадянами земляних робіт - повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області. 


До приїзду рятувальників місце виявлення вибухонебезпечних предметів взяли під охорону співробітники Національної поліції. Під час обстеження території інших вибухонебезпечних предметів виявлено не було.


Фахівці ДСНС вилучили та знищили боєприпаси шляхом контрольованого підриву.


Шановні громадяни! Повсякчас є ймовірність виявити вибухонебезпечні предмети часів минулої війни у найбільш неочікуваних місцях. Кожному слід знати, як діяти у такому випадку: не чіпаючи підозрілий предмет, позначити місце знаходження, викликати Службу порятунку «101» та чекати прибуття фахівців.


          

450Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: