Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/05/za-dobu-na-kirovogradschini-viniklo-p-jat-pozhezh-suhoi-roslinnosti-ta-smittja-foto-.htm
новини, 5 травня 2021

За добу на Кіровоградщині виникло п'ять пожеж сухої рослинності та сміття (ФОТО)


Минулої доби на території Кіровоградської області виникло 5 пожеж сухої рослинності та сміття, до гасіння яких залучались рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький (0,5 м2 дерева –вул. Героїв України та 30 м2 сміття – вул. Автолюбителів), 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія (5 м2 сміття – вул. Садова м. Олександрія), 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ (1 м2 сміття – бульвар Дніпровський м. Світловодськ) та 32-ї ДПРЧ смт Петрове (1,5 га сухої трави – с. Зелене), повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.


      



481Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: