Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/05/vdruge-z-kirovogradschini-primusovo-vidvorili-inozemtsja-jakii-nezakonno-peretnuv-kordon.htm
новини, 5 травня 2021

Вдруге з Кіровоградщини примусово видворили іноземця, який незаконно перетнув кордон


З Кіровоградщини працівники сектору нелегальної міграції Управління Державної міграційної служби в області спільно зі співробітниками управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції в області примусово видворили 66-річного громадянина Російської Федерації. На рахунку неврегульованого мігранта два рішення суду про примусове видворення та арешт за незаконний перетин державного кордону, повідомляє Управління ДМС у Кіровоградській області.


Іноземець нелегально мешкав у Добровеличківському районі, місцевим судом у 2018 році винесено рішення про його примусове видворення із забороною в'їзду на 5 років. Міграційники виконали дане рішення суду.


Повертатися в Україну росіянину заборонено до 2023 року, втім у листопаді 2020 року він пішки здійснив незаконний перетин державного кордону і був затриманий військовослужбовцями Державної  прикордонної служби. За рішенням суду чоловіку за вчинення кримінального правопорушення було призначено покарання у вигляді арешту на три місяці.


Термін відбування покарання добіг кінця і міграційники області подбали про позов до суду щодо примусового видворення іноземця з території України вдруге. Ленінський районний суд у м. Кропивницький задовольнив клопотання.


Міграційники разом з правоохоронцями доставили чоловіка на Харківщину до пункту пропуску через кордон "Гоптівка" для подальшої реалізації примусового видворення.


504Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: