Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/05/pid-chas-reidiv-u-lisovih-nasadzhennjah-gromadjanam-nagadali-pravila-bezpechnogo-povodzhennja-z-vognem-foto-.htm
новини, 5 травня 2021

Під час рейдів у лісових насадженнях громадянам нагадали правила безпечного поводження з вогнем (ФОТО)


З метою недопущення пожеж у природних екосистемах ГУ ДСНС України у Кіровоградській області проводиться відповідна робота. 


Так, 4 травня рятувальники спільно з правоохоронцями та лісівниками проводили інформаційні бесіди в районі Міського саду м. Кропивницький та на територіях лісових насаджень на Кіровоградщині. Організатори рейду наголосили, що за випалювання сухої рослинності та провокування пожеж у екосистемах законодавством передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. Лісові пожежі небезпечні саме через наслідки, до яких вони можуть призвести – знищення лісового фонду, житлових і господарських будівель, розташованих поруч з лісовим масивом, загибель тварин, птахів, навіть людей. 


Рятувальники також зауважили, що під час відпочинку на природі непоодинокі випадки виявлення боєприпасів часів Другої світової війни, та закликали бути вкрай обережними з небезпечними знахідками. У ході роз’яснювальної роботи громадянам вручали листівки із застереженнями. Наразі порушників правил пожежної безпеки не виявлено. Патрулювання здійснюватиметься протягом усього пожежонебезпечного періоду, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


                      


443Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: