Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/30/vidbulis-obstezhennja-protipozhezhnogo-zahistu-zhitlovogo-sektora-novoukrainskogo-ta-kompaniivskogo-raioniv-foto-.htm
новини, 30 квітня 2021

Відбулись обстеження протипожежного захисту житлового сектора Новоукраїнського та Компаніївського районів (ФОТО)


На Кіровоградщині комісії у складі представників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, ГУ ДСНС, ГУ Нацполіції, територіальних підрозділів обласного управління лісового та мисливського господарства, Держекоінспекції області здійснюють обстеження населених пунктів, котеджних містечок, дачних і садових товариств та об’єктів, розміщених у лісових масивах, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, відбулось обстеження протипожежного захисту житлового сектора та інших об’єктів с. Лісне Катеринівської ОТГ, с. Лозуватка Компаніївської територіальної громади та с. Піддубне Новоукраїнського району, що розташовані безпосередньо біля лісових масивів.


У ході обстеження перевіряється дотримання представниками місцевих органів влади або самоврядування вимог чинного законодавства щодо забезпечення цивільного захисту на відповідній території, забезпечення оповіщення та інформування населення про загрозу і виникнення надзвичайних ситуацій та наголошується на відповідальності за невиконання даних заходів.


Після закінчення перевірки складається та передається органам місцевого самоврядування акт щодо приведення у відповідність до вимог Правил пожежної безпеки в Україні території населених пунктів, котеджних містечок, дачних і садових товариств та об’єктів, розміщених у лісових масивах. Надалі комісія надає методичну допомогу щодо організації оповіщення і евакуації населення у випадку загрози поширення лісових пожеж на ці об’єкти та території.


                     



895Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: