Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/30/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-proveli-urok-bezpeki-zhittedijalnosti-dlja-shkoljariv-pochatkovih-klasiv-foto-.htm
новини, 30 квітня 2021

У Кропивницькому рятувальники провели урок безпеки життєдіяльності для школярів початкових класів (ФОТО)


30 квітня у загальноосвітній школі №35 м. Кропивницький рятувальники ГУ ДСНС України у Кіровоградській області з дотриманням усіх необхідних санітарно-епідеміологічних норм провели урок безпеки життєдіяльності на тему: “Причини виникнення надзвичайних подій та дії під час них”. Захід проводився у рамках тижня безпечної життєдіяльності і мав на меті пояснити дітям причини виникнення пожеж та інших надзвичайних подій та як їх уникнути, навчити алгоритму дій, способам самопорятунку та надання допомоги постраждалим, нагадати номери виклику підрозділів екстрених служб. 


Фахівці Служби порятунку наголосили учням початкової школи, що сірники й запальнички – не іграшка, що електричними та газовими приладами слід користуватись обережно і тільки з дозволу дорослих, що вогонь безжально знищує усе на своєму шляху та завдає непоправних втрат, що потрібно бережно ставитись до навколишнього середовища і природи. Малим школярикам нагадали також правила безпеки на воді та при виявленні боєприпасів часів Другої світової війни.


По завершенню уроку учні отримали листівки із застереженнями, правилами безпеки та номером виклику Служби порятунку – «101» з чіткою настановою неодмінно телефонувати у разі надзвичайної події, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


   


896Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: