Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/30/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-obgovorili-z-vchiteljami-vazhlivu-temu-bezpeki-ditei-foto-.htm
новини, 30 квітня 2021

У Кропивницькому рятувальники обговорили з вчителями важливу тему безпеки дітей (ФОТО)


30 квітня на базі загальноосвітнього навчального закладу №20 м. Кропивницький з дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних вимог рятувальники ГУ ДСНС України у Кіровоградській області у рамках тижня безпечної життєдіяльності провели семінар для вчителів, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Фахівець ДСНС детально довів до відома присутніх основні причини виникнення пожеж та інших надзвичайних подій з вини або за участю дітей, навів приклади та дав практичні рекомендації, на яких моментах зосередити увагу у ході проведення годин спілкування. Вчителі дізнались, які форми для виховання у підростаючого покоління відповідального ставлення до безпеки використовують рятувальники та отримали листівки із застереженнями, правилами безпеки, алгоритмом дій у надзвичайній ситуації та вказаними номерами виклику екстрених служб. 


         


884Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: