Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/30/pravoohorontsi-zvedenogo-zagonu-politsii-kirovogradschini-proishli-navchannja-foto-.htm
новини, 30 квітня 2021

Правоохоронці зведеного загону поліції Кіровоградщини пройшли навчання (ФОТО)


Для поліцейських, які у рамках ротації залучаються до несення служби на сході країни, працівники тренінгового центру поліції області провели навчально-тренувальні збори, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

 

Загалом участь у навчаннях, які відбулися на полігоні стрілецького клубу «ARMS CLUB», взяли 30 правоохоронців із числа роти «Святослав», представників галузевих служб та територіальних підрозділів поліції області.


У ході навчань поліцейські відпрацювали навички стрільби з гранатометів та автоматичної зброї, а також тактичні прийоми. 


«Підвищенню професійного рівня особового складу керівництвом відомства приділяється значна увага. Правоохоронці, які несуть службу у зоні проведення Операції Об’єднаних сил, проходять посилену підготовку, з метою відпрацювання алгоритму дій у різних ситуаціях», - зазначив заступник керівника поліції області Олексій Ніколаєв 


                  


737Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: