Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/30/mandrui-kirovogradschinoju-v-oblasnii-radi-napratsovujut-kroki-z-rozvitku-turizmu.htm
новини, 30 квітня 2021

Мандруй Кіровоградщиною: в обласній раді напрацьовують кроки з розвитку туризму


За ініціативи голови обласної ради, представника партії "Слуга Народу" Сергія Шульги відбулася робоча зустріч щодо розвитку туризму на Кіровоградщині. Під час заходу директор обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського Валентина Животовська презентувала своє бачення обласного туристичного порталу, який має стати універсальним путівником для жителів і гостей області та містити вичерпну інформацію про туристичні маршрути, визначні місця та об’єкти інфраструктури Кіровоградщини.


Сергій Шульга наголосив, що розвивати туризм необхідно комплексно, а тому під час дорожнього будівництва потрібно робити акцент на маршрути, які ведуть до туристичних «магнітів» у районах області.


Також у ході зустрічі перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк зауважив, що розвиток туризму треба розпочати з простих кроків, які за короткий термін зможуть дати вагомий результат. Зокрема, серед таких кроків він назвав встановлення дорожніх знаків, що супроводжуватимуть туристів до визначних об’єктів Кіровоградщини.


За результатами зустрічі прийнято рішення створити робочу групу та продовжити напрацьовувати конкретні кроки з розвитку туристичної галузі регіону, інформує сайт облради. 


1003Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: