Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/27/poblizu-kropivnitskogo-cherez-remont-perekrili-zaliznichnii-pepeizd.htm
новини, 27 квітня 2021

Поблизу Кропивницького через ремонт перекрили залізничний пеpеїзд


Поблизу Кpoпивницькoгo, у напрямку Умані, на дopoзі Стpий-Теpнoпіль-Кpoпивницький-Знам’янка, перекрили залізничний пеpеїзд. Причина – pемoнт переїзду.


Ремонт розпочали сьогодні (26 квітня – ред.) о 7-й ранку. На місці переїзду почали замінювати першу колію. На ній рух потягів перекрили. На другій колії рух продовжується. За підрахунками журналіста Суспільного, тут працювали 30 працівників Укрзалізниці. Від коментарів вони відмовились. Сказали звертатись до керівництва.


Водій Євген Забудько каже: їде з Бердянська до Вінниці. Про ремонт не знав. "Я не місцевий. Навігатор ремонтні роботи не відображає. Зі знаків, я тільки побачив ледь помітний жовтий знак з фразою про Малу Виску. Але розглядіти не встиг, занадто він маленький і тільки один".


Дорогою від Кропивницького до переїду встановлені дорожні знаки, на схемі зображений варіант об’їзду для водіїв через селище Нове.


Водій, який їхав з Кропивницького (назвати прізвище не захотів) говорить: " Я нічого не бачив, так би сюди не приїхав. У Європі все мигає та горить, аби люди бачили, що тут небезпека й тривають ремонтні роботи. Знаю, що можна об'їхати через селище Нове, бо я місцевий. Хвилин 15 часу точно займе, поки об’їду".


Ремонтні роботи триватимуть п’ять днів.


Журналіст Суспільного звернувся за коментарем до прессекретарки регіональної філії "Одеська залізниця" Лариси Слободської. Вона сказала надіслати запит. Чекаємо відповідь.



1651Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: