Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/22/travmovanii-vid-vibuhu-u-petrovomu-cholovik-u-vazhkomu-stani-likar.htm
новини, 22 квітня 2021

Травмований від вибуху у Петровому чоловік у важкому стані – лікар (ВІДЕО)



З двох травмованих, які потрапили до Петрівської районної лікарні, що у Кіровоградській області після вибуху гранати один помер, інший у важкому стані, розповів Суспільному головний лікар Володимир Доронін. "Його потрібно переводити в Олександрію або в Кропивницький. У нього травмована голова та рука”, – сказав лікар.


Чоловіка прооперували. "Його доставили в дуже тяжкому стані", – говорить Володимир Доронін.


Вранці у лікарні помер 58-річний чоловік. У нього була травмована рука та нога. "Травми не сумісні з життям, його також оперували", – сказав лікар.


Начальник Олександрійського районного відділу поліції Володимир Хвостов розповів, що повідомлення в поліцію надійшло напередодні (20 квітня – ред.) о 18:20. В приміщенні офісу вибухнула граната. Там були троє людей, місцеві аграрії. Офіс у якому вибухнула граната належить двом сільгосппідприємцям.


Серед трьох людей, які на момент вибуху були у приміщені офісу, був керівник місцевої агрофірми Олександр Поворознюк. Зустрітись із знімальною групою він не захотів. Розповів, що гранату в офіс приніс знайомий. “Кладе її на стіл і посміхається. Я нічого не зрозумів, дивлюсь – бойова граната. Це буквально дві секунди. Він потім бере цю гранату і кладе в карман до себе, і вона вибухає. Мене накрило столом, присипало. Далі не дуже пам’ятаю, як мене витягли на вулицю. Потім викликав поліцію та швидку допомогу”.


Володимир Хвостов каже, за фактом вибуху відкрили кримінальне провадження про незаконний обіг боєприпасів та замах на вбивство з відміткою “нещасний випадок”. “Першапочаткова версія це – необережне поводження з вибухівкою”.




1552Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: