Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/19/na-kirovogradschini-potribni-fahivtsi-agrarnoi-sferi.htm
новини, 19 квітня 2021

На Кіровоградщині потрібні фахівці аграрної сфери


За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає професійних агрономів, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості. 


З метою здійснення організаційно-технологічного керівництва у галузі рослинництва, роботодавці області потребують 5 працівників за професією агронома.


Актуальними вакансії для агрономів є у таких районах Кіровоградської області:


Благовіщенський – 1 вакансія (заробітна плата: 8000 грн);

Долинський – 3 вакансії (заробітна плата: 6000 та 8000 грн);

Новгородківський – 1 вакансія (заробітна плата: 6000 грн. Працівник забезпечується харчуванням).


Різниця у зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня працівника та специфікою виконуваних на агропідприємствах робіт.


Також, з метою організації безперебійної роботи компанії агротехніки та проведення роботи з впровадження і освоєння наукового обґрунтованої системи землеробства та подальшої інтенсифікації рослинництва, одне з агропідприємств Новгородківщини запрошує на роботу агротехніка. Заробітна плата: 6000 грн. Крім того, роботодавець забезпечує працівників харчуванням.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Благовіщенської, Долинської та Новгородківської районних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.


499Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: