Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/19/kraschih-molodih-naukovtsiv-vidznachili-na-kirovogradschini.htm
новини, 19 квітня 2021

Кращих молодих науковців відзначили на Кіровоградщині


Шістьом кращим молодим викладачам і аспірантам регіону призначили премії та стипендії за досягнення і внесок у вирішення актуальних наукових проблем. Про це повідомила заступник голови Кіровоградської ОДА Світлана Лобанова у п'ятницю, 16 квітня, інформує сайт ОДА. 


I премію у розмірі 18000 гривень призначили кандидату технічних наук, старшому викладачу кафедри будівельних, дорожніх машин і будівництва Центральноукраїнського національного технічного університету Миколі Пашинському.


II премію в розмірі 12000 гривень – кандидату педагогічних наук, старшому викладачу кафедри педагогіки та менеджменту освіти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка Ростиславу Ляшенку.


III премію в розмірі 6 000 гривень – кандидату педагогічних наук, старшому викладачу кафедри туризму та авіаційних перевезень Льотної академії Національного авіаційного університету Олені Саркісовій.


Стипендію ОДА та обласної ради у розмірі 2000 гривень отримала аспірантка Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка Анастасія Корнійченко.


Стипендію ОДА та обласної ради у розмірі 500 гривень отримали аспірантка Центральноукраїнського національного технічного університету Білик Юлія та аспірантка Льотної академії Національного авіаційного університету Юлія Блашко.


Згідно з положенням, премії обласної державної адміністрації та обласної ради присуджуються молодим науковцям віком до 35 років включно, які працюють в установах, закладах, організаціях чи підприємствах Кіровоградщини, мають вчений ступінь або вчене звання, зробили особистий внесок у вирішення актуальних наукових проблем, що мають практичне значення для соціально-економічного чи культурного розвитку.


Стипендії призначаються молодим аспірантам і докторантам, які навчаються у закладах вищої освіти області й досягли певних результатів у вирішення актуальних наукових проблем.


570Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: