Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/01/u-kropivnitskomu-na-turniri-zi-snukeru-zmagalis-chempioni-ukraini-ta-moldovi.htm
новини, 1 березня 2021

У Кропивницькому на турнірі зі снукеру змагались чемпіони України та Молдови


У Кропивницькому на турнірі зі снукеру змагались чемпіони України та Молдови. Участь взяли понад 20 гравців – з Молдови та трьох міст України: Знам’янки, Кропивницького та Києва. Змагались юнаки до 12 років та юнаки і дівчата до 16 років - повідомляє Суспільне.


"Розпочали проводити цей турнір ми традиційно у 19-му році, – сказала керівниця Кропивницької академії снукеру Ганна Лісовенко. – На жаль, 20-й рік нам не дозволив проводити змагання через пандемію. І ось, нарешті, все стало на свої місця, я думаю, що турнір буде традиційним, щорічним".


Головним суддею турніру був Євген Камельков з Києва.



Переможцем у категорії до 16-ти років став Матвій Лагодзинський (Кишинів, Молдова). "Тато грав у снукер, я вирішив спробувати, і мені це дуже сподобалося. Я виграв чемпіонат Молдови серед дорослих, був на Мальті, в Ізраїлі, в Португалії".


Кропивничанка Маргарита Лісовенко три тижні тому перемогла на жіночому чемпіонаті України. На цьому турнірі посіла друге місце. "Не можу сказати, де було складніше, мені зручно було і на тому, і на цьому чемпіонаті, тому що у Кропивницькому – вдома, зручно грати".


Перемогла у змаганнях серед дівчат Лілія Царуш зі Знам’янки. Серед 12-річних гравців першим став Богдан Стазілов з Кропивницького.


Наступний турнір у Кропивницькій академії снукеру відбудеться у серпні.


1756Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: