Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/23/robotodavtsjam-kirovogradschini-potribni-barmeni.htm
новини, 23 лютого 2021

Роботодавцям Кіровоградщини потрібні бармени


За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у професійних барменах. 


Зокрема, у Знам’янці потрібен бармен для обслуговування клієнтів кафе, надання консультації щодо меню та приготування страв відвідувачам. Режим роботи: доба через дві відпочинку. У вимогах роботодавця – наявність медичного огляду. Заробітна плата: 6010 грн., повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Актуальною є вакансія бармена й у комплексі громадського харчування в Олександрівці. До обов’язків працівника входитиме обслуговування споживачів, а також складання заявок та отримання продукції. Претендент на посаду повинен знати технології приготування алкогольних напоїв. Заробітна плата: 6010 грн.


Якщо ж ви безробітний та бажаєте здобути професію бармена – ви можете пройти безкоштовне професійне навчання у одному з Центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Знам’янської міськрайонної та Олександрівської районної та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.


      



1018Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: