Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/21/kropivnichanka-robit-ruhanku-bosonizh-na-snigu-video-.htm
новини, 21 січня 2021

Кропивничанка робить руханку босоніж на снігу (ВІДЕО)



32-річна кропивничанка Алла Максимченко впродовж восьми років робить руханку босоніж на снігу. Вона – інструкторка з йоги. Суспільному розповіла, що вправи на вулиці виконує щодня, за будь-якої погоди.


О 9:00 Алла Максимченко робити гімнастику. Починає з простукування тіла і стрибків на місці. Це, за словами жінки, допомагає тілу прокинутись. Потім робить дихальні вправи, працює з ногами і тілом, робить прості вправи для хребта і суглобів.


Одне заняття триває 15 хвилин. Найнижча температура, за якої займалась надворі – мінус 17 градусів – розповіла Алла Максимченко: ”Щодо здоров’я, то це, звичайно, покращує стан шкіри, врівноважує нервову систему. Я майже не хворію або дуже легко переношу якісь захворювання та недуги”.


Частина ранкової руханки Алли Максимченко – пробіжка. Жінка сказала, що може робити таку гімнастику на вулиці двічі на день.


Завідувачка відділення спортивної медицини обласного лікарського фізкультурного диспансеру Тетяна Чернишенко рекомендує розпочинати зі звичайних фізичних вправ, поступово переходячи до переохолодження: ”Влітку, навесні, восени, поступово знижуючи температуру. А закінчувати вже на снігу босоніж”.


При низьких температурах не рекомендують займатись людям із серцево-судинними захворюваннями, захворюваннями дихальної системи, нервової системи, ревматизмом, ожирінням, людям, які хворіють на цукровий діабет – додала лікарка.


1716Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: