Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/11/klubi-futbolnoi-prem-er-ligi-z-kirovogradschini-viishli-z-vidpustok.htm
новини, 11 січня 2021

Клуби футбольної прем’єр-ліги з Кіровоградщини вийшли з відпусток (ВІДЕО)


Футбольні клуби ”Олександрія” та ”Інгулець” з Кіровоградської області, які грають в українській футбольній прем’єр-лізі розпочали підготовку до другої частини сезону 2020-2021. До 18 січня працюватимуть на клубних базах - повідомляє Суспільне.


”Олександрія”

Клуби футбольної прем’єр-ліги з Кіровоградщини вийшли з відпусток

Пресслужба ФК "Олександрія"

Тренер олександрійців Володимир Шаран розповів, що підготовку до другого кола розпочали усі гравці команди, травмованих і хворих немає. До основної команди приєдналися 4 гравців молодіжного складу. На перегляд до команди ніхто не приїде.


З 21 січня у ФК ”Олександрія” заплановані тренувальні збори в Туреччині. До вильоту проведуть 2 спаринги з молодіжною командою, 8 матчів зіграють в Туреччині.


”Інгулець”

Клуби футбольної прем’єр-ліги з Кіровоградщини вийшли з відпусток

Пресслужба ФК "Інгулець"

За словами головного тренера команди з Петрового Сергія Лавриненка, усі футболісти здорові. В міжсезоння команду залишили двоє гравців, двоє гравців молодіжної команди приєдналися до основного складу.


19 січня команда вирушить в Туреччину, де проведе 6 контрольних матчів. На перегляді в команді побувають 2-4 футболістів – розповів тренер.


1520Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: