Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/27/politseiski-predstavniki-gromadskosti-ta-sotsialnih-sluzhb-doluchilisja-do-provedennja-vistavki-rich-u-tim-foto-.htm
новини, 27 листопада 2020

Поліцейські, представники громадськості та соціальних служб долучилися до проведення виставки «Річ у тім» (ФОТО)


Захід відбувся сьогодні, 27 листопада, у Кропивницькому у рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Він став продовженням виставки, яка стартувала 25 листопада у Києві з ініціативи МВС України, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


У відкритті взяли участь начальник поліції області Роман Козьяков, керівники підрозділів превенції обласного главку відомства, Управління дотримання прав людини в Кіровоградській області НПУ, патрульної поліції, а також представники центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, соціальних служб органів місцевої влади та громадських організацій.


На виставці було представлено 16 предметів, які стосуються реальних ситуацій, пов’язаних із випадками домашнього насильства. Поруч із експонатами розміщені QR-коди. Відсканувавши їх, можна почути історії людей, які постраждали або стали свідками цього явища.


«Важливим напрямком роботи поліції є профілактика, спрямована на запобігання будь-яким порушенням, серед яких і вчинення домашнього насильства. У співпраці з громадськістю та іншими відомствами ми проводимо інформаційні та просвітницькі заходи для привернення якомога більшої уваги до цієї проблеми. Щоб люди змінювали ставлення до неї, не замовчували подібні випадки, а зверталися за допомогою та отримували її вчасно», - зазначив керівник поліції області Роман Козьяков. 


Упродовж заходу громадяни мали можливість ознайомитися з експозицією та отримати тематичні матеріали.     


     


820Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: