Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/27/golova-kirovogradskoi-oblasnoi-asotsiatsii-futbolu-rozpoviv-pro-stvorennja-turniru-z-kiberfutbolu.htm
новини, 27 листопада 2020

Голова Кіровоградської обласної асоціації футболу розповів про створення турніру з кіберфутболу


  Голова Кіровоградської обласної асоціації футболу Віктор Безсмертний прокоментував створення першого турніру Кіровоградської області з кіберфутболу - повідомляє Спортивна Кіровоградщина з посиланням на пресслужба КОФФ.


- Чому Виникло таке бажання?

“Кіберфутбол за останні два роки шаленими темпами почав розвиватися не тільки в Європі, а й в усьому світі. Не стояла осторонь і Українська асоціація футболу, яка в цьому році на 23-му Конгресі прийняла до колективних членів УАФ Асоціацію електронного футболу, президентом якої є Владислав Олександрович Шовковський. Саме тому логічним було створити і на місцях осередки в інтересах молодого покоління щодо проведення свого дозвілля в режимі онлайн”.
– Віктор Анатолійович, яка головна мета цього турніру?


“Головна мета стимулювати і розвивати інтерес молоді через електронний футбол до традиційного футболу. Кіберфутбол дає молоді шанс відчути себе футболістом, тренером, або спортивним директором клубу і відчути всі прикраси футбольного життя. Ті хто полюбив електронний футбол як зазвичай і люблять грати у великий футбол, а наше завдання лише допомогти цим людям приєднатися до нашої футбольної родини.В Україні вже створена перша збірна з електронного футболу, яка взяла участь у кваліфікаційному раунді ЄВРО-2020 посівши третє місце в групі. Також було проведено Autumn Cup 2020 України. Наша асоціація розпочала тісно співпрацювати з президентом Владиславом Шовковським який надав методичну допомогу що й спонукало нас розвивати електронний футбол в нашій області, та започаткувати проведення турнірів і чемпіонатів, перший з яких, відбудеться в грудні цього року”.


– Що потрібно для участі в турнірі?

“Потрібно зареєструватися, заповнивши анкету, ознайомитись з регламентом турніру та мати:
Ігрову консоль PlayStation 4
Ліцензійну версію FIFA, вказати в анкеті при реєстрації
Наявну підписку PlayStation Plus (для можливості гри онлайн).
Актуальний обліковий запис PSN (PlayStation Network)
Відкриті порти типу NAT2 або NAT1;
Провідний інтернет з окремим підключенням до мережі.
Просимо долучатися до турніру, в разі виникнення запитань, за консультацією, звертатись в обласну асоціацію футболу”.



891Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: