Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/27/40-shkil-kropivnitskogo-pereidut-na-distantsiine-navchannja.htm
новини, 27 листопада 2020

40 шкіл Кропивницького перейдуть на дистанційне навчання


З 14 грудня 40 шкіл Кропивницького перейдуть на дистанційне навчання. Про це розповіла Суспільному начальниця управління освіти міськради Кропивницького Лариса Костенко.


"На 27 листопада у нас із сорока шкіл хворіють на COVID 40 вчителів. Хворіють на COVID 30 учнів. Серед працівників закладів освіти, 300 людей хворіють іншими захворюваннями, в кого пневмонії, в кого ОРВ. Якщо не буде спостерігатися різкого збільшення кількості захворілих серед працівників, то будемо працювати до 14 грудня, а з 14 грудня всі перейдуть на дистанційне навчання. І з 28 грудня перейдемо на канікули, якщо це так все буде відбуватися. Чотири тижні буде достатньо, щоб повністю розірвати оцей ланцюжок контактних",– каже Лариса Костенко.


Розповіла, в дитячому садку №3 на коронавірус хворіють двоє працівників. “Три групи закриті у зв’язку з тим, що є контактні особи, які хворіють. На сьогоднішній день відвідує 50% дітей дошкільні навчальні заклади. Якщо два тижня тому це було 60%, потім 55% на сьогодні 50%. Але завжди так у нас початок грудня кінець листопада кількість дітей зменшується".


1375Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: