Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/26/u-kropivnitskomu-cholovik-vidvbrav-u-9-richnogo-hlopchika-smartfon-ta-vtik.htm
новини, 26 листопада 2020

У Кропивницькому чоловік відвбрав у 9-річного хлопчика смартфон та втік


Неприємна історія, але з щасливим кінцем, трапилась вчора з 9-річним хлопчиком. На провулку Крутому, що у Кропивницькому, до нього підійшов невідомий чоловік і попросив смартфон, щоб зателефонувати рідним. Раптово незнайомець вихопив гаджет і втік - повідомляється на фейсбук сторінці Патрульна поліція Кіровоградської області.


На щастя, хлопець не розгубився – гучно кликав на допомогу, намагався наздогнати кривдника. Потім підбіг до людей, які трапились йому по дорозі, попросив їх телефон, щоб повідомити про грабіж.


Патрульні негайно розпочали опрацювання прилеглої території. Менш ніж за пів години на вулиці Шевченка інспектори виявили ймовірного кривдника, якого впізнав маленький заявник.


Слова подяки задоволеного хлопчика – краща похвала для патрульних. На варті вашої безпеки 24/7 


Скоєне кримінальне правопорушення має ознаки грабежу, поєднаного з насильством, яке не є небезпечним для життя (ч.2 ст.186 ККУ). Наразі ймовірному нападникові загрожує позбавлення волі строком до 6 років.


1629Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: