Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/26/rjatuvalniki-radjat-gromadjanam-povsjakchas-dotrimuvatis-pravil-bezpeki-zhittedijalnosti-foto-.htm
новини, 26 листопада 2020

Рятувальники радять громадянам повсякчас дотримуватись правил безпеки життєдіяльності (ФОТО)


26 листопада відбулось профілактичне відпрацювання житлового масиву у мікрорайоні друкарні та вулиці Соборної. Фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області разом з поліцейськими та волонтерами Червоного Хреста спілкувались на вулицях міста із школярами, пенсіонерами, громадянами інших вікових і різних соціальних категорій про необхідність знати і дотримуватись простих правил безпеки життєдіяльності.


Так, дітям учасники рейду радили не бавитись із вогнем та небезпечними предметами, вивчити телефони екстрених служб та порядок дій у випадку надзвичайної події чи ситуації. Дорослому населенню варто подбати про безпеку оселі: контролювати стан електромережі, побутових приладів, систем опалювання тощо. Слід пам’ятати основні причини пожеж у побуті та всіляко намагатись усунути ті чинники, що спричиняють загоряння: перевантажена або несправна електромережа, залишена ввімкненою без нагляду побутова техніка, паління у ліжку, дитячі пустощі з вогнем. 


Крім того, завжди існує ймовірність натрапити на невідомі предмети, які можуть виявитись застарілими боєприпасами часів Другої світової війни. Тому не зайвим буде тримати в пам’яті алгоритм дій у такому випадку.


До всього, під час проведення профілактичної роботи учасники рейду не могли оминути питання запобігання поширенню COVID-19 та необхідності дотримання протиепідемічних заходів. 


Найкраще підкріплює усну інформацію наочність, тому під час відпрацювань поширили серед громадян тематичні листівки, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.

                     


736Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: