Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/28/u-kropivnitskomu-vidbulos-zasidannja-oblasnoi-komisii-teb-ta-ns.htm
новини, 28 жовтня 2020

У Кропивницькому відбулось засідання обласної комісії ТЕБ та НС


27 жовтня під головуванням очільника обласної державної адміністрації Андрія Назаренка відбулось засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС


Управління ДСНС у Кіровоградській області представив заступник начальника Управління з реагування на НС полковник служби цивільного захисту Максим Крутінь, який доповів про наслідки ускладнення погодних умов на території м. Кропивницький 17 жовтня та вжиті Службою порятунку заходи з ліквідації наслідків НС.


Зокрема він зазначив, що 17 жовтня 2020 року на території м. Кропивницький спостерігалося погіршення погодних умов у вигляді дощу, місцями сильного, поривів вітру 15-20 м/с, сильного буревію та смерчу, що призвело майнових збитків для мешканців житлового сектора 2-х мікрорайонів. Так, пошкоджено у різній ступені 252 житлові будинки, повалено більше 180 дерев, пошкоджено газопровід та лінії електропередач. 


Сили та засоби У ДСНС в області протягом 17-26 жовтня провели роботи по розпилюванню та прибиранню повалених дерев і прибиранню будівельного сміття на території 102 домоволодінь, у 18 домоволодіннях розібрано аварійні елементи покрівель, покрівлі 8 житлових будинків вкрито поліетиленовою плівкою, проведено відкачку дощових вод на території 4 домоволодінь. Крім того, цілодобово діяв пункт обігріву та польова кухня Служби порятунку.


Всього для ліквідації наслідків негоди залучалося від У ДСНС у Кіровоградській області 10 одиниць техніки та 52 чоловіки особового складу, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


    


861Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: