Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/26/na-kirovogradschini-potribni-ponad-50-profesiinih-avtomobilistiv.htm
новини, 26 жовтня 2020

На Кіровоградщині потрібні понад 50 професійних автомобілістів


За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає 54 працівника автомобільного транспорту і дорожнього господарства, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Так, роботодавці області потребують 48 працівників за професією «водій автотранспортних засобів» і готові платити на місяць від «мінімалки» (5000 грн) до 11315 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня та категорії працівника, дальністю здійснюваних поїздок, стажем роботи та матеріальною відповідальністю за вантаж. Актуальними є вакансії для водіїв у Бобринецькому, Долинському, Знам’янському, Кропивницькому, Маловисківському, Новоукраїнському, Олександрійському, Олександрівському, Петрівському та Світловодському районах Кіровоградської області.


Вільними також наразі є вакансії для водіїв навантажувачів: 2 вакансії у Кропивницькому (заробітна плата: 5900 та 12000 грн) та одна у Долинській (заробітна плата: 5400 грн).


Також у Долинському районі потрібні 2 авторемонтники (заробітна плата: 5000 та 7000 гривень) і майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів (заробітна плата: 5000 гривень).


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



576Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: