Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/26/bilshist-oleksandriitsiv-progolosuvali-za-kuzmenka-rezultati-ekzit-polu.htm
новини, 26 жовтня 2020

Більшість олександрійців проголосували за Кузьменка – результати екзит-полу


Згідно результатів екзит-полу соціологічної групи ”Рейтинг”, на виборах міського голови Олександрії Кіровоградської області більшість виборців (55,5%) проголосували за самовисуванця Сергія Кузьменка. Діючий міський голова Степан Цапюк набрав 37,1% голосів, Володимир Трофіменко – 4,5%. 2,9% опитаних олександрійців не дали відповіді або сказали, що зіпсували бюлетень - повідомляє Суспільне.


Опитали 1645 випадкових респондентів віком від 18 років. Опитування проводили виході з 18 виборчих дільниць, які обирали випадковим чином із дотриманням принципу рівномірності. Респондентів на дільницях відбирали відповідно до кроку, незмінного протягом усього дня виборів. Опитування було анонімним, респонденти самостійно заповнювали анкети (бюлетені) і опускали їх у спеціально виготовлені скриньки. Помилка репрезентативності дослідження – не більше 2,4%.


1379Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: