Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/23/na-kirovogradschini-trivajut-remontni-roboti-pozhezhno-rjatuvalnih-pidrozdiliv-foto-.htm
новини, 23 жовтня 2020

На Кіровоградщині тривають ремонтні роботи пожежно-рятувальних підрозділів (ФОТО)


Створення та підтримання належних умов праці рятувальників, а також функціонування підрозділів пожежно-рятувальної служби, виконання ними завдань за призначенням на високому професійному рівні, зміцнення матеріально-технічної бази гарнізону є одним з пріоритетних завдань керівництва Служби порятунку Кіровоградщини, повідомляє Прес-служба У ДСНС в області. 


Відповідно до доручення начальника Управління ДСНС у Кіровоградській області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка розроблені та затверджені плани проведення ремонтно-будівельних робіт підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області.


Наразі тривають роботи по облаштуванню пожежних частин Кіровоградської області.


Так, у Новоукраїнському та Кропивницькому пожежно-рятувальних підрозділах замінено старі вікна на енергозберігаючі, у Світловодському – крім заміни вікон, завершується утеплення стіни фасаду будівлі пожежно-рятувальної частини. Завершено утеплення фасаду Олександрівської пожежно-рятувальної частини та тривають роботи по утепленню стін будівлі Новгородківського підрозділу. Також у Петрівському районі триває ремонт гаражного приміщення пожежно-рятувальної частини.


            &f6



731Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: