Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/22/bilshe-3-6-tisjach-pravoohorontsiv-zabezpechuvatimut-pravoporjadok-pid-chas-provedennja-mistsevih-viboriv.htm
новини, 22 жовтня 2020

Більше 3,6 тисяч правоохоронців забезпечуватимуть правопорядок під час проведення місцевих виборів


Про це повідомив начальник поліції Кіровоградської області Роман Козьяков під час пресконференції, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


«Загалом до забезпечення публічної безпеки і порядку у ході проведення виборів задіяно 3620 правоохоронців, із них 1967 поліцейських, а також представники Національної гвардії України, управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області та курсанти закладів вищої освіти МВС України», - зазначив керівник обласного главку відомства.


На території області сформовано 907 дільничних виборчих комісій і 56 територіальних виборчих комісій. Із сьогоднішнього дня голови 189 ДВК вже отримали виборчі бюлетені і у супроводі поліцейських транспортують їх на дільниці.


«Нагадаю, що у жовтні, з ініціативи керівництва МВС та Нацполіції України, поліцейськими спільно з нацгвардійцями та рятувальниками були проведенні тактико-спеціальні навчання з відпрацювання алгоритму дій правоохоронців щодо забезпечення правопорядку та реагування на виникнення надзвичайних ситуацій під час проведення виборів. 


Із 12 жовтня ситуаційний центр поліції області працює у посиленому режимі, у день проведення голосування до його роботи буде залучено представників Національної гвардії та Державної служби з надзвичайних ситуацій для координації спільних заходів і всебічного реагування на всі події, пов’язані з виборчим процесом», - наголосив Роман Козьяков. 


Крім того, у день виборів на території області працюватимуть посилені слідчо-оперативні групи та марштури патрулювання нарядів поліції будуть наближені до дільниць.


«Закликаю усіх громадян дотримуватися виборчого законодавства, щоб вибори на Кіровоградщині відбулися чесно і прозоро», - підсумував керівник поліції області.


813Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: