Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/20/rjatuvalniki-zaklikajut-suvoro-dotrimuvatis-pravil-pozhezhnoi-bezpeki-u-pobuti-foto-.htm
новини, 20 жовтня 2020

Рятувальники закликають суворо дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті (ФОТО)


На Кіровоградщині триває інформаційно-просвітницька кампанія, спрямована на профілактику виникнення пожеж у житловому секторі та недопущення травмування й загибелі людей, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


20 жовтня із місцевими жителями міста Мала Виска та селища міського типу Голованівськ спілкувалися представники відповідних районних підрозділів Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області. Рятувальники нагадали правила життєдіяльності, дотримання яких стане запорукою власної безпеки та безпеки оточуючих. Акцентували увагу мешканців Малої Виски та Голованівська на тому, яких заходів необхідно вжити на початку опалювального сезону, щоб потім обійстя чи квартира не постраждали від вогню. Зокрема, нагадали, що печі, грубки та електрообігрівачі повинні бути справними: печі – без тріщин, електрокаміни – заводського виробництва, сертифіковані, газове обладнання оглянуте та продіагностоване відповідними фахівцями тощо. Крім того, усе обігрівальне обладнання потрібно використовувати, суворо дотримуючись правил експлуатації. Також рятувальники закликали дорослих дбати про безпеку дітей, бути обережними у поводженні з відкритим вогнем та пам’ятати алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи надзвичайники розповсюдили серед громадян інформаційні листівки із зазначенням основних правил безпечної поведінки та номером виклику пожежно-рятувального підрозділу на випадок надзвичайної події.


                      


710Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: