Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/23/na-kirovogradschini-pravoohorontsi-vikrili-grupu-osib-u-zbuti-narkotichnih-zasobiv-ta-psihotropnih-rechovin-foto-.htm
новини, 23 вересня 2020

На Кіровоградщині правоохоронці викрили групу осіб у збуті наркотичних засобів та психотропних речовин (ФОТО)


Злочинну діяльність групи осіб, які налагодили канал постачання наркотиків до виправної установи, припинено детективами слідчого управління поліції області спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань, із залученням співробітників роти поліції особливого призначення та за сприяння керівництва виправної колонії.


У результаті вжитих заходів двох громадян було затримано під час спроби здійснити передачу (шляхом перекиду) наркотичних засобів на територію установи. У них вилучено більше десяти поліетиленових пакетиків із наркотичними та психотропними речовинами.


Чоловіків затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру.


У ході проведення обшуків за місцями проживання інших фігурантів справи правоохоронці виявили та вилучили речові докази, які вказують на причетність осіб до вчинення кримінальних правопорушень.


Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 255-1 (встановлення або поширення злочинного впливу) Кримінального кодексу України, триває. 


Вилучені речовини та предмети направлено на дослідження.


За матеріалами відділу розслідування тяжких та особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Кіровоградської області


      


1078Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: