Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/21/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-ne-pripinjajut-profilaktiku-pozhezh-u-zhitlovomu-sektori-foto-.htm
новини, 21 вересня 2020

На Кіровоградщині рятувальники не припиняють профілактику пожеж у житловому секторі (ФОТО)


Рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів докладають максимум зусиль, щоб у помешканнях жителів краю якомога рідше виникали пожежі. Зокрема, одним із ефективних методів попередження займань та загибелі людей на них є інформаційно-роз’яснювальна робота у житловому секторі, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


21 вересня пожежно-профілактичні відпрацювання провели фахівці Маловисківського та Новгородківського районних підрозділів У ДСНС в області.


У першу чергу, мешканцям Малої Виски та Новгородки нагадали правила безпечної експлуатації побутових обігрівачів та опалювальних систем, наголосили на необхідності перевірки електромережі та системи вентиляції у помешканні, а також порекомендували відповідально підійти до підготовки до опалювального сезону. Крім того, рятувальники закликали не нехтувати правилами пожежної безпеки під час прибирання прибудинкових територій, присадибних ділянок та городів, не палити сміття поблизу житлових і господарчих будівель, не спалювати пожнивних залишків, не розкидати непогашених недопалків та сірників, не провокувати пожеж на відкритих територіях. Також доводилася інформація щодо кількості пожеж та трагічних випадків від них, що сталися на території районів з початку року. Особливу увагу приділили безпеці дітей, наголосивши, що неприпустимо залишати малечу без нагляду, навіть на короткий час. Організатори рейдів закликали батьків, бабусь та дідусів більш відповідально ставитися до навчання своїх дітей основам безпеки.


Кожному із співрозмовників працівники Служби порятунку вручили листівки з правилами безпечного поводження у побуті, на вулиці та при виявленні вибухонебезпечних предметів.


               


675Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: